Botulinum / Keratine behandeling

Botulinum haar behandeling

De Botulinum haar behandeling is een behandeling dat het haar hydrateert, voedt en hersteld. De Botulinum dringt diep in het haar om beschadigingen te herstellen en het haar te voeden. Hierdoor wordt het haar pluisvrij, gladder en krijgt zijn glans terug. Tevens vermindert de Botulinum haar uitval en bevorderd haargroei. Het haar is na de behandeling gezonder, beter beheersbaar en makkelijker te borstelen. In tegenstelling tot de keratine behandeling maakt de Botulinum haar behandeling het haar niet steiler.

Duur van de behandeling.

v.a. 3 uur

De behandeling kan na 3 maanden herhaald worden

Keratinebehandeling / proteïne behandeling

De keratine behandeling is net als de Botulinum haarbehandeling een behandeling om het haar op een natuurlijke wijze gladder, pluisvrij en gezonder te maken. Keratine is een lichaamseigen proteïne die onder andere in nagels, huid en haar zit om deze te beschermen en herstellen. De keratine in ons haar neemt af waardoor het haar ongezond wordt. Door de keratinebehandeling toe te passen, wordt de verloren proteïne vervangen. Het haar wordt gladder, steiler, gezonder en krijgt zijn glans terug. Onze keratine producten zijn vrij van formaldehyde en andere schadelijke chemicaliën.

Duur van de behandeling
v.a. 3,5 uur

De behandeling kan na 3 maanden herhaald worden.

 

Kosten

Botulinum haarbehandeling v.a.

€ 125,-

Keratinebehandeling v.a.

€ 125,-

Wilt u snel een afspraak met ons maken? Bij ons kunt u online een voorlopige afspraak inplannen. U word dan z.s.m. mogelijk teruggebeld om de afspraak definitief te maken. Wilt u liever bellen, neem dan even contact met ons op.

Scroll to Top