Wat is Hifu

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. De HIFU behandeling is een verjongingsbehandeling op basis van ultrasound (geluidsgolven)dat ingezet wordt om huidsveroudering tegen te gaan en om huidsverstrakking te realiseren. Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met verslapping van de huid. De collageen aanmaak neemt af waardoor de huid er minder stevig uit ziet. HIFU is een behandeling op basis van ultrasound en er de energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat de collageen aanmaak een boost krijgt. Zo wordt de huid op een natuurlijke manier verstevigd en gelift.

De behandeling

Hifu kan op zowel het lichaam als gezicht toegepast worden. Het apparaat heeft maar verschillende cartridges (een soort opzetstukken) die zich allemaal op een andere diepte in de huid focussen. Doordat we op zoveel verschillende  dieptes in de huid kunnen werken, kunnen we maatwerk leveren. Zowel per persoon als per regio in het gezicht of op het lichaam. Wat belangrijk is bij een behandeling betreft het liften en verstrakken  van de huid, is het behandelen van de juiste laag in de huid, zodat het gewenste effect ontstaat. Vóór de behandeling wordt de huid gereinigd en het te behandelen gebied afgetekend. Er wordt een gel op de huid aangebracht en met de verschillende handstukken wordt de huid behandeld. Dit duurt gemiddeld een uur. De behandeling is niet volledig pijnloos, maar goed te verdragen. Nadien zal de huid een beetje rood zijn en een beetje branderig aanvoelen. Indien gewenst kan de huid gekoeld worden en mag er meteen een crème op aangebracht worden.

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat is niet onmiddellijk waar te nemen, het collageen heeft immers tijd nodig om te regenereren. Na ongeveer 2-3 maanden ga je het verschil zien: na een gelaatsbehandeling zal lifting, huidverstrakking, afname van rimpels en huidverstrakking plaatsvinden. Verbeteringen worden zelfs na 6 maanden nog geconstateerd. Dit komt omdat hifu de aanmaak van collageen blijft stimuleren tot maanden na de behandeling.  Je hebt dus geduld nodig. Na een behandeling van delen van het lichaam zal door afname van vetweefsel en huidverstrakking een verbetering van de contouren na 2-3 maanden zichtbaar worden.
Soms voldoet 1 enkele behandeling, maar voor een meer expliciet resultaat wordt meestal gekozen worden voor een vervolgbehandeling, afhankelijk van de beginsituatie. Bij de intake zal dit besproken worden en kan een advies op maat worden gegeven.

Welke gebieden kun je allemaal behandelen?

Het gezicht.
het decolleté,
armen,
vetplooitjes bij de oksels,
verslapte buikhuid,
love handles,
dijen, etc.

Realiseer je wel dat het niet een behandeling is om overgewicht te behandelen. Het gaat de verbetering van verslapte huid en storende randjes die ondanks onze inspanningen in de sportschool maar niet willen verdwijnen!

Kosten

Ogen

€ 100,-

Wangen

€ 175,-

Kaaklijn

€ 150,-

Voorhoofd

€ 150,-

Hele gezicht

€ 400,-

Hals

€ 150,-

Onderkin

€ 150,-

Hals en Onderkin

€ 250,-

Gezicht, Hals en Onderkin

€ 550,-

Decollete

€ 300,-

Decollete en Hals

€ 400,-

Decollete, Hals en Onderkin

€ 450,-

Bovenarmen

€ 300,-

Bovenbenen

€ 550,-

Buik

€ 400,-

Billen

€ 400,-

Wilt u snel een afspraak met ons maken? Bij ons kunt u online een voorlopige afspraak inplannen. U word dan z.s.m. mogelijk teruggebeld om de afspraak definitief te maken. Wilt u liever bellen, neem dan even contact met ons op.

Scroll to Top