Koude Peeling

Er is een grote verscheidenheid aan chemische peelings beschikbaar. Eenvan de nieuwste is koude peeling, het is effectief bij de behandeling van hyperpigmentatie, littekens,grove poriën en acne.

Wat zijn KOUDE PEEL?

Het is een unieke chemische behandeling met meerdere ingrediënten die ontworpen is om verkleuring of hyperpigmentatie en Acne op de huid te verminderen en werkt ook aan het verbeteren van de huidtextuur Met de Koude Peeling kunnen de volgende huidsproblemen behandeld worden?
• Acne
• hyperpigmentatie
• Anti-Aging/ verjonging
• Grove poriën
• Oppervlakkige litttekens

Wat te verwachten tijdens de behandeling?

Koude peeling is zeer effectief bij alle soorten pigmentatie. snelle resultaten verjongt de huid
Collageen productie wordt gestimuleerd
Huid olie wordt in balans gebracht
Zacht voor alle huidtype
Veilig voor alle huidtype
behandeling kan het hele jaar door gedaan worden

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

U zult na één peeling een zichtbare verbetering van uw huid merken, maar de beste resultaten worden na verloop van tijd verkregen met meerdere behandelingen. Het aantal behandelingen die u nodig heeft is afhankelijk van uw huidsprobleem/huidconditie (tussen 3 tot 5 behandelingen). Duur van de behandeling: 2,5 uur Prijs €120,

Wilt u snel een afspraak met ons maken? Bij ons kunt u online een voorlopige afspraak inplannen. U word dan z.s.m. mogelijk teruggebeld om de afspraak definitief te maken. Wilt u liever bellen, neem dan even contact met ons op.

Scroll to Top