Micro Needling Behandeling

Het Microneedle Therapy System concept is een medisch (FDA) geregistreerd concept afkomstig uit Amerika waarbij gebruik wordt gemaakt van 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit waarmee diverse huidindicaties succesvol worden behandeld. deze behandeling wordt ook wel micro neerlig genoemd.

WAT HOUDT EEN MTS BEHANDELING IN?

De MTS Roller ™ maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes die de huid “gecontroleerd verwonden” zonder de opperhuid te beschadigen. Dit stimuleert in de diepere huidlagen de aanmaak van collageen & elastine en stabiliseert de melanine productie. Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Melanine is verantwoordelijk voor de pigmentatie van onze huid. De 200 naaldjes creëren ook microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen waardoor er een verhoogde opname van wel 1000x van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren. De behandelingen worden enkel uitgevoerd door een erkende MTS specialist binnen onze praktijk.

WELKE HUIDINDICATIES WORDEN MET MTS BEHANDELD?

  • Acne littekens
  • Grove Poriën
  • Hypertrofische littekens
  • Hyperpigmentatie (te veel pigment)
  • Atrofische littekens
  • Hypopigmentatie (te weinig pigment)
  • Huidveroudering
  • Striemen
  • Rimpels en huidverslapping
  • Littekens door brandwonden

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidprobleem. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig bij pigmentatieproblemen en bij huidverjonging. Een onderhoudsbehandeling om de 3 maanden wordt bij huidverjonging geadviseerd om nog langer plezier te hebben van de verkregen resultaten. Littekens, grove poriën en striemen variëren per persoon en per indicatie waardoor ook het aantal behandelingen per persoon varieert.

WAARVOOR WORDT EEN MTS HOME ROLLER™ GEBRUIKT?

Merkt u ook dat traditionele cosmetica geen oplossing bieden voor uw huidproblemen? Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat slechts 0,3 % van de actieve bestanddelen in traditionele cosmetica uw huid kunnen penetreren. 97,7 % ervan is dus weggegooid geld. Met een eenvoudige techniek kan de infiltratie van de actieve werkstoffen met 1000 maal worden verhoogd.

Gezicht

€ 90,-

Gezicht + hals

€ 125,-

Gezicht + hals + decolleté

€ 150,-

Wilt u snel een afspraak met ons maken? Bij ons kunt u online een voorlopige afspraak inplannen. U word dan z.s.m. mogelijk teruggebeld om de afspraak definitief te maken. Wilt u liever bellen, neem dan even contact met ons op.

Scroll to Top